Apa de la robinet este nocivă pentru tenul tău! Specialiștii sunt de părere că NU trebuie să ne spălăm pe față cu această apă dacă dorim să ne bucurăm cât mai mult timp de un ten sănătos, curat, luminos și frumos. Acest lucru îl pot confirma și eu, în calitate de femeie și mamă.

De ce nu este bine să te speli pe față cu apa de la robinet?

Deși se spune că apa de la robinet este potabilă și o putem bea fără probleme, în realitate, pe termen lung, apa de la robinet este nocivă pentru sănătatea noastră.

Pe termen lung, apa de la robinet modifică PH-ul pielii și o usucă, accelerând procesul de îmbătrânire. În plus, impuritățile din apă afectează și ele tenul în mod negativ, facilitând apariția iritațiilor, punctelor negre, coșurilor și chiar eczemelor.

Apa de la robinet este dură, deshidratează pielea și o agresează!

Ce conține apa de la robinet în afară de cele 2 molecule de hidrogen și singura molecula de oxigen?

Diverse studii confirmă faptul că în apă se pot găsi bacterii, virusuri, viermi, ciuperci și… protozoare. Deși autoritățile curăță apa potabilă, riscurile încă rămân. Aceste vietăți sunt nimicite parțial sau total cu ajutorul clorului. În plus, pe lângă clor, apa care ajunge în paharele noastre și pe chipul nostru mai conține și nitrați, nitriți, crom hexavalent și chiar mercur.

Țevile prin care apa intră în casele noastre ruginesc și ele, tocmai de aceea apa ajunge să mai conțină și aluminiu și plumb.

Pe termen lung și în cantități mari, substanțele din apa potabilă îmbătrânesc pielea și cresc riscul apariției a numeroase boli, unele chiar fatale, pe care le vom discuta într-un articol viitor.

Cât de rău afectează apa de la robinet pielea noastră?

Orice om se spală pe față dimineața. Dar ce se întâmplă în timpul nopții? În timpul nopții organismul se reface! Pielea se regenerează în timpul somnului de noapte, regenerarea celulară fiind cu mult mai intensă în timp ce dormim. Totodată, în timpul somnului, se mai întâmplă o minune cu tenul nostru – producția de colagen, cea responsabilă pentru elasticitatea pielii noastre, este mai puternică în timpul nopții.

Așadar, dimineața când te trezești, toate acele uleiuri de pe fața ta mențin sănătatea și tinerețea pielii, îmbunătățesc elasticitatea pielii, intensifică luminozitata pielii, elimină din piele impuritățile și o vindecă de orice leziune.

NU este indicat să înlături uleiul pe care fața ta l-a produs în timpul nopții cu o apă atât de dură cum este apa potabilă. Cu cât te speli mai des cu apă de la robinet pe față, cu atât fața ta se va usca mai tare, iar pielea ta va deveni mai ternă și mai îmbătrânită.

Cu ce putem înlocui apa de la robinet pentru a ne curăța în mod corect pielea de pe față?

Chipul tău este important. Oricâte creme hidratente vei folosi, pielea ta nu va fi niciodată sănătoasă, frumoasă și catifelată dacă tu vei continua să te speli cu apa de la robinet, cea cu nitrați, nitriți, clor, crom hexavalent, mercur, aluminiu și chiar plumb. Nu este posibil. Produsele cosmetice nu fac față pe termen lung acestui bombardament chimic.

Apa de la robinet poate fi înlocuită cu apă plată sau apă micelară, însă apa micelară este destul de costisitoare. Atunci, dacă apa plată și apa micelară nu reprezintă variante demne de luat în calcul deoarece sunt mai costisitoare, varianta mai ieftină ar fi să fierbi apa de la robinet! Dar chiar și așa, trăim o criză intensă a timpului – când să fierbi apa, când să o răcești, când să te speli cu ea?!

Tocmai de aceea, pentru a simplifica pe cât posibil procesul de purificare a apei, astfel încât tu să-ți cureți și să-ți întreții pielea în cel mai sănătos mod, soluția cea mai benefică pentru tine pe termen lung este achiziționarea unui sistem de tratare a apei.

Care sunt beneficiile de care te bucuri dacă optezi pentru un sistem de tratare a apei?

  • sistem de tratare a apei de la AmwayUn sistem bun, de exemplu sistemul de tratare a apei de la Amway, înlătură impuritățile de până la 0.2 microni, adică de 300 până la 500 de ori mai mici decât un fir de păr uman.
  • Sistemul de purificare a apei reduce eficient peste 160 de contaminanți, chiar și azbestul, sedimentele, murdăria, calcarul, plumbul, mercurul, pesticidele, anumiți compuși ai produselor dezinfectante, anumiți contaminanți farmaceutici și multe alte substanțe nocive pentru sănătatea noastră.
  • Îmbunătățește gustul, mirosul, claritatea, calitatea și proprietățile apei.
  • NU îndepărtează mineralele benefice din apă precum calciu, magneziu și fluor.
  • Este convenabil și mai ieftin decât apa îmbuteliată.
  • Este ușor de folosit și de întreținut.
  • Este extrem de fiabil și poate fi montat în locurile cele mai convenabile pentru tine.

Așadar, pentru a-ți menține sănătatea, tinerețea și frumusețea pielii ai grijă să folosești apa potrivită pentru curățarea chipului tău. În zadar folosești cele mai bune produse cosmetice și de îngrijire personală dacă nu îmbunătățești tocmai apa pe care o folosești pentru a-ți purifica pielea. Curățarea tenului reprezintă fundația unei îngrijiri optime și benefice pe termen lung!

Apa înseamnă viață pentru pielea ta!

Pentru mai multe detalii despre sistemele de tratare a apei ne poți scrie un e-mail pe adresa potential.nelimitat@gmail.com sau sună-ne la numărul de telefon 0747 390 254. Sunt aici pentru tine!

Pentru colaborări sau alte detalii, contactează-ne pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com sau la numărul de telefon: 0747 390 254.

Mai multe detalii despre noi găsești pe paginile Echipa cu Potențial Nelimitat și Afacere cu Potențial Nelimitat sau în articolele de pe blog!

avatar
  Subscribe  
Notify of