Cât vrei să câștigi pe lună? Te-ai întrebat vreodată? Dacă da, cu siguranță te-ai gândit să-ți dublezi salariul, așa gândesc majoritatea oamenilor. Au impresia că dacă ar avea salariul dublu, ar trăi mai bine. Realist vorbind, habar n-ai câți bani ți-ar trebui pe lună ca să trăiești așa cum îți dorești. Și știi de ce? Pentru că nu ai calculat niciodată care este suma care te-ar ajuta pe tine să trăiești viața pe care ai impresia că o meriți, dar în realitate NU crezi că o meriți.

Nici măcar nu îndrăznești să gândești mai departe de limitele salariului tău actual. Am fost învățați să nu ne întindem mai mult decât ne permite plapuma. Această regulă este demnă de urmat doar atunci când ne gândim să ne împrumutăm. Decât să te împrumuți, mai bine cauți o soluție pentru a-ți suplimenta veniturile.

Până și împrumuturile reprezintă un lux pe care doar cei care câștigă cu adevărat bine și-l permit!

Aceasta este diferența dintre mentalitatea de sărac și mentalitatea de învingător. Vrei un lucru și te gândești să-l obții printr-un împrumut bănescu de la mama sau de la mătușa Silvia?! Mai bine gândește-te cum poți să-l obții fără să te împrumuți. Așadar, poți acumula datorii, dar mai bine pune-ți mintea la contribuție pentru a-ți spori veniturile. De ce să trăiești cât te ține plapuma când poți să îți extinzi limitele?!

Consideri că a-ți calcula necesarul de bani lunar este inutil deoarece oricum nu dispui de banii aceia?! Greșești. Și știi de ce? Nu dispui de acei bani în acest moment, însă sincer vorbind, dacă știi ce îți dorești și cât îți dorești, mintea va căuta soluții pentru a-ți îndeplini obiectivul, iar Universul îți va oferi oportunitățile necesare pentru ca scopul tău să se împlinească.

Așadar, te mai întreb o dată: cât vrei să câștigi pe lună?

N-ai cum să pui lucrurile în mișcare până când nu stabilești un scop. Așadar, în cele ce urmează te voi învăța pas cu pas cum să îți stabilești un obiectiv financiar REALIZABIL!

  1. Calculează suma de care ai nevoie lunar pentru a trăi viața pe care ți-o dorești tu. Pune pe hârtie banii de care ai nevoie pentru facturi, casă, masă, distracții, haine, călătorii, pasiuni, educație, etc. Nu te mai gândi dacă ai sau nu ai acei bani. Stabilește suma lunară pentru a trăi viața visurilor tale!
  2. Decide-te să câștigi LUNAR suma stabilită de tine pentru a trăi regește! Și spun să iei o hotărâre fermă. Această hotărâre să fie un angajament față de tine însuți.
  3. Calculează matematic CUM poți câștiga acea sumă de bani pe lună. Să spunem că îți dorești 9.000 lei pe lună. Acest lucru înseamnă că trebuie să câștigi: 300 lei pe zi sau 12,50 lei pe oră sau să creezi / găsești un produs senzațional pe care să îl vinzi, să spunem, cu 20 de lei de 450 de ori într-o lună, adică de aproximativ 15 ori pe zi.
  4. Ce produs s-ar cumpăra de 15 ori într-o zi la un preț de 20 de lei bucata?! Pentru a răspunde acestei întrebări, trebuie să te întrebi cărui public-țintă te adresezi. Care este cea mai mare nevoie a oamenilor din jurul tău?
  5. La cine sunt banii tăi? Exact! Dacă ai stabilit care este cea mai mare nevoie a oamenilor din jurul tău, ai găsit și oamenii care te vor plăti pentru a le satisface / soluționa nevoia! Când spun oamenii din jurul tău, mă refer inclusiv la prietenii tăi virtuali de pe Facebook.
  6. Pune lucrurile în mișcare. Creează / obține produsul și apucă-te să îl vinzi. Fă tot ceea ce îți stă în putință pentru a vinde acel produs de 20 de lei de 15 ori pe zi. Sau, dacă vrei să simplifici lucrurile, poți gândi chiar un mini-magazin cu care să alimentezi nevoile cunoscuților tăi. Astfel visul de a câștiga 9.000 lei pe lună este mai realizabil ca oricând.
  7. Investește 20% din profit. Știu că la început am stabilit că vei trăi regește, dar la un moment dat nici cei 9.000 lei nu vor mai fi de ajuns pentru stilul tău de viață. Așadar, pentru început este bine să pui deoparte 20% din profit și să te gândești cum și în ce ai putea reinvesti profitul la fiecare 6 luni. Pentru a-ți spori mica afacere, trebuie să o îmbunătățești permanent.

Așadar, dacă ai decis suma pe care vrei să o câștigi pe lună, trebuie să ai în vedere înființarea unei afaceri profitabile de acasă. Cu un laptop și o conexiune la internet oportunitățile tale financiare sunt nelimitate. Vinzi un produs, vinzi 15 produse, vinzi cosmetice, vinzi materiale didactice, vinzi un curs, vinzi o soluție! Care este asul tău din mânecă?

Cât vrei să câștigi pe lună, atât vei avea în portofel! Satisfacția sau insatisfacția depind de tine! Trebuie doar să înveți să gândești mai departe de realitatea ta imediată, să ai încredere în tine, să te înarmezi cu o voință de fier și o determinare de neclintit.

Oamenii de succes nu se nasc, devin!

Pentru colaborări sau alte detalii, contactează-ne pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com sau la numărul de telefon: 0747 390 254.

Mai multe detalii despre noi găsești pe paginile Echipa cu Potențial Nelimitat și Afacere cu Potențial Nelimitat sau în articolele de pe blog!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Cât vrei să câștigi pe lună? Întrebarea la care NU ȘTII… […]