Echipa cu Potențial Nelimitat!

Echipa cu Potential Nelimitat
Echipa cu Potențial Nelimitat: (de la stanga la dreapta) Viorel Dascălu, Sabina Dascălu, Luminița Dascălu

Echipa cu Potențial Nelimitat se află aici! 

Dragul meu cititor, eu sunt Luminița Dascălu și îmi doresc să fiu îndrumătorul tău de nădejde în consolidarea propriei tale afaceri cu potențial nelimitat. Eu sunt omul care îți demonstrează că toate visurile tale pot deveni realitate. Poți fi exemplul vieții tale! Meriți să câștigi mii de euro pe lună. Meriți să călătorești în toată lumea. Meriți să te dezvolți din toate punctele de vedere. Meriți să îți depășești limitele, să îți explorezi și să îți experimentezi potențialul tău maxim. Meriți să fii un om fericit și împlinit. Meriți să folosești produse nutritive, de înfrumusețare și de îngrijire a casei de cea mai bună calitate și în avantajul sănătății tale pe termen lung.

Povestea noastră…

a început în urmă cu 16 ani atunci când eu și soțul meu, Viorel, ne-am decis că dorim să devenim un exemplu pentru urmașii noștri. Eram tineri, copiii noștri erau destul de micuți, aveam locuri de muncă destul de bune, salarii decente, însă nu eram fericiți. Ratele de la bănci ne îngrijorau. Banii nu ne ajungeau pentru a ne îndeplini visurile, dorințele și aspirațiile, ci doar pentru a supraviețui.

Visam la o viață în care banii încetau să mai fie o limitare sufocantă. Lipsa banilor ne îngrădea libertatea. Voiam să călătorim. Ne doream o locuință mai spațioasă pentru familia noastră formată din 4 membrii. Știam tot ceea ce ne doream, însă eram conștienți că din salariile noastre n-am fi reușit nici într-o sută de ani să trăim viața pe care o meritam. Voiam mai mult. Și eram dispuși să depășim toate limitele. De ce? Pentru a ne demonstra că merităm și putem să obținem tot ceea ce visam.

Îndrăznește să vrei și vei putea!

Zis și făcut! A fost de ajuns să identificăm în noi dorința, iar oportunitatea nu a întârziat să apară. Și știți de ce? Pentru că atunci când hotărăști cu adevărat în interiorul tău că vrei mai mult, Univerul îți scoate în cale toate șansele pentru ca tu să îți îndeplinești visurile. Astfel am primit oportunitatea de a intra în echipa Amway.

Dacă vrei, poți!

Astăzi, câștigurile noastre financiare depășesc cu mult ceea ce îndrăzneam noi să visăm la început. În decursul celor 16 ani de experiență am vizitat aproape toate orașele din România. De asemenea, am fost în vacanțe și în călătorii de afaceri și în Italia, Austria, Franța, Anglia, Maroc, Dubai, Elveția, Hawaii, America și în multe alte locuri minunate de pe fața pământului.

Din momentul în care ne-am hotărât să fim de succes, viața ne-a surprins plăcut.

Și tu poți fi erou în viața ta!

Îndeplinind, unul după unul, fiecare obiectiv al nostru, eu și familia mea am ajuns în punctul în care ne dorim să vă împărtășim și vouă, românilor cu potențial nelimitat, tehnicile pe care noi le-am învățat și aplicat de-a lungul timpului pentru a dobândi succesul în afaceri și pentru a trăi viața fabuloasă pe care o merită.

Astfel, în vara acestui an, a luat naștere proiectul Potențial Nelimitat prin care ne propunem să aducem și în casele voastre succesul, fericirea și împlinirea pe toate planurile.

Pentru colaborări sau alte detalii, scrie-ne pe adresa de e-mail: potential.nelimitat@gmail.com!