Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru accesarea site-ului PotențialNelimitat.ro!

termen si conditii
termeni si conditii

Termeni și condiții – ACCEPTUL DE ACCESARE:

 1. PotențialNelimitat.ro este un site creat, administrat și actualizat de Echipa cu Potențial Nelimitat.
 2. Accesarea acestui site este GRATUITĂ.
 3. Accesarea acestui site conduce la asumarea și acceptarea termenilor și condițiilor de către vizitator.
 4. În calitate de vizitator al site-ului PotențialNelimitat.ro ești de acord cu respectarea acestor reguli și condiții.
 5. PotențialNelimitat.ro își rezervă dreptul de actualiza / modifica / îmbunătăți site-ul PotențialNelimitat.ro și/sau poate suspenda funcționarea site-ului în orice moment, cu sau fără o înștiințare prealabilă.
 6. Regulile, termenii și condițiile de accesare / utilizare ale site-ului PotențialNelimitat.ro pot fi, de asemenea, modificate în orice moment, fără o notificare în prealabil.
 7. Regulile, termenii și condițiile PotențialNelimitat.ro sunt disponibile pe site, iar responsabilitatea de a le cunoaște și a le respecta îi revin vizitatorului.
 8. Echipa cu Potențial Nelimitat își rezervă dreptul de a stabili noi reguli ale site-ului, considerate a fi parte integrată a condițiilor generale de accesare / utilizare a site-ului PotențialNelimitat.ro.
 9. Regulile, termenii și condițiile vizează modul de accesare / utilizare de către vizitatori a site-ului PotențialNelimitat.ro, iar eventualele problemele sau incidentele care pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ:

 1. Articolele, textele și imaginile (în cadrul cărora nu se specifică sursa) publicate pe PotențialNelimitat.ro aparțin Echipei cu Potențial Nelimitat și sunt protejate de legea privind drepturile de proprietate intelectuală (Legea nr. 8 / 1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 / 1996).
 2. Reproducerea materialelor scrise sau ilustrative SUNT INTERZISE fără acordul și/sau consimțământul scris al Echipei cu Potențial Nelimitat.
 3. Vizitatorii site-ului PotențialNelimitat.ro NU au dreptul să preia, să vândă sau să reproducă materialele scrise sau ilustrative de pe blog.
 4. Nerespectarea proprietății intelectuale ale materialelor scrise sau ilustrative de pe PotențialNelimitat.ro poate conduce la restricționarea accesului pe site sau acționarea în instanța de judecată a vizitatorului care, cu bună știință, a încălcat dreptul la proprietatea intelectuală a site-ului și a preluat, vândut sau reprodus parte sau întregul conținut de pe acest site.
 5. Vizitatorii/abonații pot distribui materialele scrise sau ilustrative pe rețelele lor de socializare DACĂ menționează sursa acestora.
 6. Vizitatorii / abonații pot comenta pe site-ul PotențialNelimitat.ro însă fără să folosească cuvine sau expresii injurioase, rasiale, discriminatorii sau obscene la adresa Echipei cu Potențial Nelimitat sau la adresa oricăror alte persoane. Nu sunt agreate și nici acceptate jignirile sau discriminările care țin de sex, rasă, condiție fizică, economică, profesională, religioasă sau răutățile gratuite la adresa autorului sau la adresa oricăror alte persoane.
 7. Pe site-ul PotențialNelimitat.ro nu sunt tolerate umilințele care conduc la atingerea emoțională sau intelectuală a autorilor sau a oricăror alte persoane.
 8. PotențialNelimitat.ro nu este un site pe care să se practice cenzura, însă vor fi șterse comentariile cu link-uri publicitare. Pentru publicitate și/sau o posibilă colaborare, vă rog să vă exprimați intenția pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com!

Vizitarea site-ului PotențialNelimitat.ro presupune că ai citit, ai înțeles, ești de acord și accepți termenii și condițiile acestui site!

Contactează-ne pe adresa de e-mail potential.nelimitat@gmail.com!

Mulțumesc.